Händer och fötter

Händer och fötter


Den här uppgiften var en riktig utmaning. Man skulle välja det fulaste pappret eller fulaste dekorationer man kunde hitta och använda dem.
Jag använde papper från ett reakit jag nyss köpte som jag blev lite besviken över. Jag hade önskat mig papper som inte var för klara eller pastellfärgade utan lite ”smutsiga”. Jag tänkte mig egentligen mustiga jordfärger och får väl beskriva det bättre en annan gång. Jag är inte så förtjust i rosa och gillade inget av de tre pappren jag använt, men tyckte nog att det snedrandiga var värst. Jag är inte så förtjust i virkade blommor heller och har dessutom stansat text i rött och grönt glitterpapper som jag inte heller gillade när jag fick dom. Tyvärr syns texten lite dåligt pga blixten. Typsnittet är QK Sophisticated som jag var tveksam till innan jag började använda det. Jag köpte det mest för de fina swirlarna och alla tillbehör. Men nu tycker jag att det är väldigt användbart i bra storlek och tjocklek och krokarna på bokstäverna kan i ena stunden passa blomrankor och i andra fall lejonsvansar. Så det är mycket jag använt som jag inte omedelbart gillat. Fotona visar mina barns händer och fötter när vi nyss fått dem. Hand och fotavtrycken är gjorda med en stämpel jag gjort av klicheblock som jag tryckte av gipsavtryck med. Dessa är embossade i turkost pulver. Journalingrutorna har jag gjort själv av panduro rand-stämpel och Sophisticated swirls.

Randigt- K& Compant Amy Butler Sola Lounge Shipe flat paper, Blommigt: Classic K Mc Kenna Green Floral Flat paper och Rosa: Classic K Mc Kenna Pink Circle Diamonds flat paper.

Annonser