Uwlvagarvagarinte
Marie Robe har en tävling där man får välja en skiss ur hennes galleri och göra en LO eller kort. http://marie.robe.nu/om.lasso
Jag fastnade omedelbart för Maries skiss nr 47. Jag ville göra både en LO och kort, men kortet får vänta tills jag får mer tid. Jag tyckte särskilt om färgkontrasterna, med den mörka djupa sprejade bakgrunden och de starka platta primärfärgerna, och att skissen i sig hade färger. Så därför har jag följt skissen mycket. Jag tyckte också att det passade bra att få chans att pröva mina nya cirkelstansar, cirkelmallar och härliga stämplar från Forma hantverk (stor och liten snurra samt fjäril). Utöver stämplar och cardstock har jag använt distress ink refill och dyna i walnut stain kulör. Typsnittet är foamstamps från Scrapworks Motif’s Upper West Side. Jag har använt lite orange pappersfloss också. Men det var så hårt att göra hål genom papprena att det inte blev så mycket av det.
Min Lo handlar om att våga eller inte våga flyga med svärfar som pilot. Ännu har det inte blivit av jag har bara suttit i planet som synes på bilden, men det lockar också. Färgerna i LOn speglar det lustfyllda lockande, den mörka oron och till det fjärilen i magen).

Annonser