Hej! Nedan är ett urklipp ur Kutzingars tävling på www.kutzingar.se. Hon har massa intressant info om dies, mest Quickutz. Den här tävlingen vore ju kul att vinna då priserna säkert blir fina. Ni får gärna nominera mig, om ni känner för det!

Kram!

Ullisenrullisen

jultävlingar

”Tävling nr 2 handlar om att motivera VEM som just DU tycker förtjänar att få en julklapp med uppmuntran i form av kutzingar. Motivera i en kommentar här under vem du vill ge denna julklapp till och varför. En bonus är om personen i fråga har en hemsida eller blogg som jag kan besöka (behöver inte vara en scrap eller pysselblogg).  Vinner gör den som har den bästa motiveringen eller får flest röster helt enkelt. Så nominera vem ni vill, nån som är snäll, trevlig, inspirerande, haft det svårt, bästa vännen, duktig på att färglägga eller vad som helst. Det är helt upp till dig.

Julklappen kommer att vara hemlig men den kommer att innehålla flera stycken kutzingar och för att du som nominerar inte skall gå lottlös så får du om din nominerade vinner välja en valfri die från min loppiz sida. Är det fler som nominerat samma så lottar jag.

Även här vill jag ha motiveringarna innan den 15 december.

sprid gärna tävlingarna vidare om ni vill….”

Annonser